WAT WE DOEN

INspirerende bedrijfsinrichting

Wij vertalen de behoeftes én jullie kernwaardes naar het interieur.  Op die manier kun je je medewerkers motiveren en bezoekers inspireren. Haal dus meer rendement uit huisvesting en tover de werkomgeving om naar een plek die helpt met het verwezenlijken van jullie ambities.

Diensten

Kantoorontwerp / werkomgeving

Hoe haal je het beste uit je medewerkers? Zorg je voor de juiste balans tussen concentratie en samenwerking? Hoe kun je de mensen motiveren? Door de werkomgeving aan te passen (soms met een kleine ingreep) vervul je behoeftes en kun je gedragsverandering stimuleren.

Interieurontwerp klant ruimtes

Receptie, wachtruimte, showroom, spreek- of vergaderkamer. Deze plekken dragen allemaal bij aan de klantervaring. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk. Zorg voor echte klantenbinding door  de plekken voor je te laten spreken en dat een bezoek een inspirerende beleving is.

Herinrichting / make-over

De locatie is prima, maar qua inrichting kan de plek wel een opknapbeurt gebruiken. Pakken we de indeling aan, of gaat het puur en alleen om de uitstraling? Wij helpen je de beste mix tussen functionaliteit en beleving uit je renovatie te halen.

Uitbreiding

Jullie groeien en dat betekent dat jullie een helder ruimtelijke vraagstuk hebben. Waar kunnen we onze nieuwe mensen laten werken? Wij denken met jullie mee qua optimalisatie van de huidige ruimte of hoe de uitbreiding eruit komt te zien.

Eyecather

Wij geloven in grote gebaren en kleine knipoogjes om jullie verhaal over te brengen. Een eyecatcher is zo’n groot gebaar. Een groots object wat indruk maakt en tot de verbeelding spreekt.

Blijmakers / knipoogjes

Na het inrichten is het de eindstyling die de spreekwoordelijke puntjes op de i zet. Met originele accessoires (de knipoogjes) toveren wij een glimlach op het gezicht van jouw bezoekers.

De kern van elk project

Storytelling en beleving

dragen echt iets bij

 

Het verhaal van je bedrijf vertellen. Je kernwaardes uitdragen.

Je bedrijfsidentiteit voelbaar maken. Daar geloven wij in!

Laten we een afspraak maken

INinterieurs

Klokgebouw 154
5617AB Eindhoven
T. 06 44137781
patricia@ininterieurs.nl

Overige zaken

 

Pin It on Pinterest

Share This