Diensten en Expertise

DIENSTEN

Iedereen kan kantoormeubels bestellen, een mooi schilderij uitzoeken of hippe accessoires kopen.

Sterker nog, voor een opgeknapte vergaderruimte, wachtkamer of showroom heb je niet eens een interieurarchitect nodig.

Tenzij je meer mogelijkheden ziet in de ruimte die je wilt aanpakken.

Zie jij er een verlengstuk van jouw organisatie in? Een doorvertaling van waar jouw bedrijf voor staat? Of een kans om een overweldigende indruk op jouw klant achter te laten?

Dan zie jij hetzelfde als ININTERIEURS. Wij maken ruimtes niet enkel representatiever, inspirerender of frisser, wij maken er een beleving van die jouw ambities verbeeldt.

DIENSTEN

Ter plekke sessie

In anderhalf uur gaan we samen op zoek naar praktische en inspirerende tips om het bedrijfsinterieur weer aan te laten sluiten op jullie ambities. We kijken naar een betere functionaliteit en uitstraling.

Na het bezoek ontvang je een rapport met alle adviezen zodat je direct aan de slag kunt.

Lees meer 

 

Eyecatcher

Indruk maken op je klant. Dat kan subtiel of groots, maar gaat altijd verder dan enkel opvallen.

ININTERIEURS ontwerpt Eyecatchers voor bedrijven, over die bedrijven. Vertel ons wat de bezoekers aan jullie bedrijf moet bijblijven en InInterieurs bedenkt en ontwerpt een eyecatcher.

Lees meer

Make-over

Wanneer een ruimte echt helemaal aangepakt moet worden en je het goed wilt aanpakken, komt ININTERIEURS jullie graag helpen.

Samen gaan we op zoek naar de functionele eisen, maar bovenal... de beleving die de echte meerwaarde gaat geven aan de metamorfose.

lees hier meer over de werkwijze

 

 

 

Onze studio is verhuisd naar het Klokgebouw. ININTERIEURS heeft de nieuwe inrichting ontworpen. Er is goed gebruik gemaakt van de plek en het spreekt echt tot de verbeelding. We zijn dus erg tevreden!

Mark de Bruijn

Managing Partner, DplusM

Voor onze nieuwe hoofdlocatie in Tilburg hadden we een interieurarchitecte in de arm genomen. Zij maakte een prachtig plan, maar we misten een stukje vertaling van onze identiteit in het interieur.

ININTERIEURS heeft het perfecte concept aangedragen dat samen met onze architecte is uitgewerkt. Het concept past ons zelfs zo goed, dat het de basis vormt van onze nieuwe huisstijl.

Michelle Opstal

Algemeen Directeur, Ready To School

Neem contact op

Laat hieronder je boodschap achter of bel gewoon 06 4413 7781

Pin It on Pinterest

Share This