VERBEELDING VAN AMBITIES

Misschien wilt u uitbreiden, uw dienstverlening beter onder de aandacht brengen of de klantruimtes vernieuwen. Welk interieurvraagstuk u ook heeft.

U komt met de ambities, wij brengen de verbeelding…

TER PLEKKE SESSIE

Pragmatische en creatieve tips tijdens een 1,5 uur durend bezoek om jullie bedrijfsinrichting te optimaliseren. Een Advies zowel functioneel als qua uitstraling om jullie werkplek te superstimuleren!

EYECATCHER

Indruk maken. Iets wat de aandacht trekt en staat voor jullie bedrijf. Een goede eyecatcher brengt een glimlach op het gezicht en zal bijdragen aan de verspreiding van jullie verhaal.

INFORMATIE

Wie is de persoon achter ININTERIEURS en met wie vormt zij regelmatig een projectteam? Wat is haar visie en wat komt ze bij jullie brengen? Lees dit alles in het menu INfo

INSPIRATIE

Wil je zien aan welke projecten ININTERIEURS heeft bijgedragen? Of ben je benieuwd watvoor nieuws er is of welke persuitingen geweest zijn? Bekijk dit alles binnen het menu INspiratie.

bijzondere inrichting

Binnen budget

Een interieur met eyecactchers

w

een “storytelling interieur”

ININTERIEURS heeft een interieurplan gemaakt voor de studio van DplusM. Als deze is opgeleverd kun je hier hun ervaring en gedachtes lezen .

Mark de Bruijn

Managing Partner, DplusM

Het afgelopen jaar hebben we ININTERIEURS gevraagd om onze visie, missie, ideeën en verhalen om te zetten in een visueel interieurconcept. We hebben samen met onze architect en ININTERIEURS de mogelijkheden verkend. Wij zijn onder de indruk hoe ININTERIEURS alles geïntegreerd heeft. Het valt allemaal als een puzzel in elkaar.

Wij zijn enorm tevreden met het resultaat. Het concept past ons zelfs zo goed, dat het

1) de basis vormt van onze nieuwe huisstijl

2) ons dagelijks inspireert en uitdaagt om naast talige ook visuele items toe te voegen in ons werk.

Michelle Opstal

Algemeen Directeur, Ready To School

Laten we een afspraak maken

Pin It on Pinterest

Share This