ONTDEK 7 DESIGNFINDS VAN DE VT WONEN EN DESIGN BEURS 2018

Ontdek de 7 meest opvallende woonproducten die wij hebben gespot op de VT Wonen en Design Beurs. Het kan natuurlijk zijn dat jij niet in de gelegenheid was om de beurs te bezoeken, of dat je al bent geweest en nog even lekker wilt nagenieten. We geven je groot gelijk, lees lekker mee met de dingen die ons opvielen.

PLEASE, COME IN.

In de categorie ‘binnenkomers’ kiezen wij het wandkleed van Milla Novo die meteen de aandacht trekt in huis. Hij oogt dan ook zacht, sierlijk en tegelijkertijd ontzettend opvallend in het inspiratiehuis van Stijlvol Wonen. Milla Novo, de ontwerpster van deze eyecatcher, haalt haar inspiratie voor patronen uit verschillende culturen. Vanzelfsprekend dient haar eigen Chileense achtergrond als grootste inspiratiebron. Wij zagen dit fantastische wandkleed meteen, in de eerste hal waar we binnenliepen viel hij ons op en zelfs toen we de laatste hal uitgingen bleef hij letterlijk en figuurlijk hangen in onze gedachte.

LET YOUR DREAMS BLOSSOM

Wij houden ervan. Bloemen in huis. Het liefst een lekker wilde bos bloemen. Alleen is het jammer dat ze niet zo blijven staat zoals je wilt. Zo is er altijd een dwarsligger die er tussenuit piept en is het bijna onmogelijk om met weinig bloemen een leuk bosje te maken. Maar maar maar… WE HAVE FOUND THE SOLUTION! Gespot op de beurs; de oplossing voor dit “wereld-probleem”. Flower Constellations van House of Thol. Zoals je op de foto ziet is het een messing plaatje dat je kan klemmen in een vaas. In de openingen kun je de bloemstelen plaatsen. Hierdoor blijven de bloemen précies staan waar jij ze wilt hebben. Juist met weinig bloemen kun je hiermee moeiteloos een mooie creatie maken. Het allerleukste detail wat wij jou nog niet verteld hebben, is dat de openingen een kopie zijn van één van de 12 sterrenbeelden. Tip; met deze flower constellations geef je een persoonlijk en origineel cadeau!  

REUZE INSPIREREND

Calex is een Nederlandse fabrikant van lichtbronnen. Nu kennen we allemaal het leuke look-a-like gloeilampje wat je zonder lampenkap lekker zichtbaar ophangt. Nu bieden ze deze LED gloeidraad variant nog een stapje groter aan. De GIANT led lampen van Calex zijn al een complete lamp op zich. De creatieve vormen binnenin de lamp trokken onze aandacht. Deze reuzelampen in verschillende vormen zijn echte blikvangers en passen in elk interieur. We kunnen wel stellen dat deze lampen gemaakt zijn om gezien te worden. Laat ze shinen in jouw interieur!
 

ALBERT CLOCK

We liepen er bijna voorbij, totdat we even goed keken en we waren meteen fan! Deze bijzondere Albert rekenklok is een echte hersenkraker. Iedere minuut verschijnt er een nieuwe rekensom, van makkelijke tot moeilijke levels. Dit is een ontzettend leuke manier voor kinderen om te leren rekenen en tegelijkertijd de tijd te leren. Wij vonden hem vooral voor ons zelf thuis heel leuk. Reken maar op een leuke tijd met Albert.  
   

DOUCHEBEHANG & MAGNEETBEHANG

Showertime! Wij kwamen deze bijzondere badkamer tegen, mét behang! Wat? Ja, je leest het goed! Een waterafstotend behang voor in de badkamer. Die standaard witte badkamer hebben we nou wel gezien, fleur ‘m lekker op met een waterdicht behang in de leukste printjes, gebruik je douchekop als microfoon en the show(er) is on!
En wat dacht je van de producten van Groovy Magnets? Zij hebben magneetbehang met leuke dierenprints, hippe magneetstickers, krijtbordbehang, magnetisch whiteboardbehang en zelfs magnetische wallplanters!  

GO ON BLOOMON

Stylen? De allermooiste en beste accessoire waarmee je sfeer brengt in een ruimte, is een bos bloemen! Het viel ons op dat de wilde boeketten van Bloomon echt overal te zien waren. Bij Bloomon kun je met een flexibel bloemenabbonnement jezelf of een ander verrassen met een weelderige bos bloemen die alleen maar uit verschillende soorten bestaat. De bloemen zijn supervers want ze komen direct van de kweker. De boeketten worden samengesteld door een stylist en ze worden (zelfs ’s avonds) bezorgd samen met een boekje met info en tips. Believe me, iedere keer is het weer een ware beleving om deze bloemen te krijgen en te ontdekken. De medium variant van deze boeketten is groter en voller dan je denkt, dus echt een aanrader. Wij vinden dit dus geweldig. Niet meer naar de supermarkt of het tankstation moeten gaan om een bosje bloemen te kopen, die er overigens vaak vrij standaard uitzien (oeps), maar gewoon lekker aan huis laten bezorgen met iedere keer een verrassend, originele en verse bos bloemen.  
   

NOG MEER BEURSFOTO’S

En hier nog wat meer inspiratievolle kiekjes die we genomen hebben tijdens de VT Wonen en Design Beurs 2018.

Lees ook de andere artikelen

oase

Wat is biophilic design

Spreek je innerlijke oermens aan en voel je beter in een gezonde,  groene en natuurlijkere werkomgevingWAT IS BIOPHILIC DESIGN? Biophilic Design heeft als doel om de band tussen mens en natuur te versterken. Vooral in steden lijken we onze verbinding met de natuur...
plantenwand

Vastgoedontwikkelaar Four-D op Strijp-S in Eindhoven

Vastgoedontwikkelaar Four-D is verhuisd naar het Videolab gebouw op Strijp-S in Eindhoven. Op de 5e verdieping van het Videolab vonden zij een prachtige plek bij de OASE. Laat je inspireren door onderstaand filmpje met ons werk!  

TERRA – de trendkleur van 2021 in huis halen? Ontdek de mooiste woonaccessoires binnen deze warme kleurentrend.

WE LOVE TERRA Wij zetten de mooiste aardroze en bruine interieuraccessoires binnen de Terracotta trend voor jou op een rij. Zodat jij de mooiste roodbruine woondecoratie in huis haalt. Breng je huis in stijl met de trendkleur Terra! Een prachtige woonkleur die zowel...
Corona-proof

CORONA-PROOF KANTOOR : 10 STIJLVOLLE TIPS

KUN JE EEN KANTOOR OP EEN STIJLVOLLE MANIER CORONA-PROOF MAKEN? | Ontdek deze 10 tips voor kant-en-klare oplossingen waarmee je de werkomgeving en kantoorinrichting op een mooie manier covid-19-proof kunt maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat weten wat jij er van vindt!

Ik ben benieuwd naar jouw gedachtes. Wat vond jij van de VT Wonen en Design Beurs en heb jij nog hippe dingen gezien die je met ons wilt delen? Let us know!
Patricia Vernooij

INinterieurs

Pin It on Pinterest

Share This