INinterieurs

INTERIEURONTWERP UIT EINDHOVEN

 

 

Jullie ambitie, onze uitdaging

Wij zien jullie bedrijfsruimte als een verlengstuk van jullie huisstijl.
Het gaat allemaal om de uitstraling en de beleving. INinterieurs vertaalt de visuele identiteit en jullie kernwaardes naar de inrichting. Maar bovenal willen we jullie verhaal voelbaar maken. Wij brengen de verbeelding van jullie ambities.

Creatief, inspirerend, pragmatisch, nieuwsgierig en enthousiast
 

 

 

 

 

 

PATRICIA VERNOOIJ

Oprichter INinterieurs | interieurconcept en ontwerp

INinterieurs is een inspirerend en enthousiast ontwerpburo. Aan het roer staat Patricia Vernooij, een bevlogen conceptdenker en interieurontwerper. Nadat Patricia afstudeerde aan Design Academy Eindhoven, richtte ze in 2007 haar eigen ontwerppraktijk Idea Concept Design op.

Door de jaren heen legde ze zich meer en meer toe op het ontwikkelen van inspirerende interieurontwerpen met een verhaal. Deze specialisatie leidde uiteindelijk tot de oprichting van INinterieurs.

Patricia wil mensen inspireren, de fantasie prikkelen. Ze wil ruimtes ontwerpen, die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook mensen aanmoedigen en tot de verbeelding spreken.

 

 

 

 

 

 

 

KARIN VALCKX

Partner in Design | Interieurarchitect

Creatief partner Karin Valckx  is gespecialiseerd in interieurarchitectuur en meubeldesign. Zij heeft een sterk ontwikkeld ruimtelijk inzicht en kan een inrichtingsvraagstuk moeiteloos omtoveren tot een aantrekkelijk en functioneel ontwerp.

Samen met Patricia, ontwerpen zij hun interieurs vanuit een conceptuele aanpak. Omdat ze beide geloven in het vertalen van (merk)identiteit en kernwaardes, naar een interieur met beleving.

Of het nu interieurarchitectuur is of meubelontwerp, Karin weet de juiste vormen en materialen te koppelen aan het ontwerp, zodat het klopt tot in de details.

 

 

Lid van Founded By All

 

INinterieurs omringt zich graag met vakexperts om – indien nodig – projectteams samen te stellen. Gevestigd op de vijfde verdieping van het industriële, imposante en Philips-ademende Klokgebouw, maakt INinterieurs actief deel uit van de creatieve coöperatie Founded By All. 

In deze creative business hub omringt INinterieurs zich dagelijks met architecten, productvormgevers, industrial designers, grafisch vormgevers en andere creatieve geesten. 

Lees meer over Founded By All 

Strijp-S : bruisend creatief hart van Eindhoven

 

Ons eigen kantoor is gevestigd in één van de iconen van Eindhoven, het Klokgebouw. Het Klokgebouw is een voormalig Philips fabriekspand en staat op het oude Philips bedrijventerrein ; Strijp-S. Vroeger werd het ook wel de verboden stad genoemd, omdat dit stukje Eindhoven alleen toegankelijk was voor Philips medewerkers.

Het laatste decennium is Strijp-S getransformeerd tot de culturele en design hotspot van heel Brabant. Met veel creatieve centra in bedrijfsverzamelgebouwen. Je vindt er razendveel leuke creatieve bedrijven, conceptstores, een echte markthal, hospitality concepts,  showrooms, bijzondere restaurants,  pop-up winkels, vergadercentra, ontmoetingsplekken, exposities, fashion makers, broedplaatsen, festivals, designevents en…

Oftewel, dit is de beste plek om middenin trends en ontwikkelingen te zitten. Kom je ook inspiratie proeven op Strijp-S?

NEEM CONTACT MET ONS OP

INinterieurs

Klokgebouw 154
5617AB Eindhoven
T. 06 44137781
patricia@ininterieurs.nl

Overige zaken

 

Pin It on Pinterest

Share This