OVER ONS

INinterieurs

 

 

Creatief, fris en enthousiast

INinterieurs is een inspirerend, fris en enthousiast bedrijf. Aan het roer staat Patricia Vernooij, een bevlogen conceptdenker en interieurontwerper. Nadat Patricia afstudeerde aan de Eindhovense Design Academy, richtte ze in 2007 haar eigen ontwerpburo Idea Concept Design op.

Door de jaren heen legde ze zich meer en meer toe op het ontwikkelen van inspirerende interieurontwerpen met een verhaal. Deze specialisatie leidde uiteindelijk tot de oprichting van INinterieurs.

 

Jullie ambitie, onze uitdaging

Wij zien jullie bedrijfsruimte als een verlengstuk van jullie huisstijl.
Het gaat allemaal om de uitstraling en de beleving. INinterieurs vertaalt de visuele identiteit en jullie kernwaardes naar de inrichting. Maar bovenal willen we jullie verhaal voelbaar maken. Wij brengen de verbeelding van jullie ambities.

Lid van Founded By All

 

INinterieurs omringt zich graag met vakexperts om – indien nodig – projectteams samen te stellen. Gevestigd op de vijfde verdieping van het industriële, imposante en Philips-ademende Klokgebouw, maakt INinterieurs actief deel uit van de creatieve coöperatie Founded By All. 

In deze creative business hub omringt INinterieurs zich dagelijks met architecten, productvormgevers, industrial designers, grafisch vormgevers en andere creatieve geesten. 

Lees meer over Founded By All 

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This