Selecteer een pagina

PRIVACY

Hier kun je lezen wat wij doen om jouw privacy te waarborgen

Ja , wij gebruiken ook trackers en cookies om inzicht te krijgen in de gebruikers van INinterieurs.

INinterieurs vindt privacy belangrijk, maar we willen ook inzicht in de werking van onze website. We bieden zogenoemde affiliatelinks aan in onze blog en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Hieronder hebben we onze privacy statement omschreven. Laten we hopen dat we hiermee elkaar kunnen helpen. 

#1 INLEIDING

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring kan gewijzigd worden door wetswijzigingen of de uitbreiding van diensten. Als je hier van op de hoogte wilt blijven, kun je het beste deze pagina regelmatig checken.

 

 

 

#2 WIE IS INinterieurs

Je leest op dit moment de privacy verklaring van INinterieurs. Wij zijn een interieurontwerp bureau dat zich richt op het voorzien van de ruimtelijke behoeftes van de klant, maar bovenal ook wil bijdragen aan de merkbeleving van bedrijven.
Denk hierbij aan het geven van advies, het maken van plattegronden, moodboards, op-maat ontwerp meubels, concepting, interieurstyling en realisatie (begeleiding)
Er zijn situaties waarin jouw gegevens door INinterieurs verzameld worden. Het is de bedoeling dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven of kan veranderen.
Dat kun je lezen in deze verklaring.
patricia@ininterieurs.nl | Klokgebouw 144 | 5617AB Eindhoven |
T. 06 44137781| Btw. Nr. 135342673B01 | KVK Nr. 17243000
INinterieurs is een eenmanszaak van Patricia Vernooij, die regelmatig samenwerkt met partners en stagiaires.
Lees hier meer over ons, maak kennis met de personen en de coöperatie Founded By All, waarvan INinterieurs trots lid is.

 

#3 WAAROM WE DATA VERZAMELEN

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door INinterieurs en onze online partners. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Het versturen van nieuwsbrieven

INinterieurs stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van INinterieurs. Of we voeren je gegevens in nadat je ons hiervoor een visitekaartje hebt gegeven. Voor de nieuwsbrief gebruiken we de service van Mailchimp.  Je kunt je hiervoor altijd eenvoudig afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

02. Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met ons via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam, e-mailadres en bericht.

03. Analytics

De website van INinterieurs verzamelt jouw gegevens om inzicht te krijgen in de werking van onze website en deze te verbeteren. En om eerlijk te zijn, ook om te kijken hoe we nog meer gebruikers kunnen trekken. Dus naar welke inhoud jullie het meest geïnteresseerd zijn. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Kortom: INinterieurs analyseert met Google Analytics jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

04. Affiliate marketing

In onze blog geven we informatie en delen we onze mening en inzichten in wonen en werken. En proberen we je te inspireren door trends of creatieve ideeën. Daarbij verwijzen soms nadrukkelijk naar webshops waar je bepaalde producten kunt kopen. Deze links zijn vaak zogenaamde affiliatelinks. Dit betekent, dat als jij deze link volgt, er een cookie wordt geplaatst. Als jij dan op de desbetreffende website een product koopt, krijgt INinterieurs een klein percentage van het aankoopbedrag.

Kortom: INinterieurs volgt via Tradetracker jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is.

 

#4 ONTVANGERS EN BEWAARTERMIJN

Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. INinterieurs blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

De gegevens die INinterieurs ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Mailchimp

De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp. Deze gegevens worden bewaard voor onbepaalde tijd.

02. Antagonist

De e-mail van INinterieurs wordt gehost bij Antagonist en zijn doorgelinkt naar een hotmailaccount. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Antagonist en hotmail. Deze gegevens worden bewaard voor onbepaalde tijd.

03. Google Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden 50 maanden bewaard binnen Google Analytics.

04. Tradetracker

De affiliatelinks worden gecreëerd door Tradetracker. Jouw gegevens worden gemonitort door Tradetracker. Deze gegevens worden bewaard bij Tradetracker voor onbepaalde tijd.

 

 

#5 BEVEILIGING

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopiën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door INinterieurs of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met onze website privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

#6 JOUW RECHTEN

01. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij INinterieurs vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met INinterieurs. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

02. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door INinterieurs. Je gegevens of wensen omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde link onderaan elke mail.

03. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij INinterieurs opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient INinterieurs al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

04. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij ons vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

05. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat we niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaan. Dit kan via deze link.

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat INinterieurs jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik maken van deze rechten kan via patricia@ininterieurs.nl onder toezending van een kopie ID-bewijs. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

 

CONCLUSIE : BEVEILIGEN DOEN WE SAMEN

INinterieurs neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Maar als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan telefonisch  contact op of via patricia@ininterieurs.nl

De foto’s die in de achtergrond gebruikt worden zijn beelden van Founded By All, gemaakt door Dirk van de Heuvel

 

Ben je benieuwd naar de projecten van INinterieurs?

Pin It on Pinterest

Share This