OASE VIDEOLAB STRIJP-S

Herontwikkeling vanuit Biophilic Design visie

Met oase als middelpunt

PROJECT : 5e verdieping Videolab

KLANT : Park Strijp Beheer

LOCATIE: Strijp-S Eindhoven

WELCOME TO THE JUNGLE

 

Welkom bij de Oase het gebouw Videolab op Strijp-S in Eindhoven!
Gelegen in een bruisend bedrijfsverzamelgebouw, hebben we een bijzondere ruimte gecreëerd die de natuurlijke wereld naar binnen brengt. Ons interieurconcept legt de nadruk op biophilic design, waarbij de connectie tussen mens en natuur centraal staat.

Bij het betreden van het middelpunt van de 5e verdieping van het Videolab word je verwelkomd door een oase van groen, met levendige planten en organische elementen die de zintuigen prikkelen en een gevoel van rust en inspiratie oproepen.

Bij het ontwerpen van het interieur hebben we bewust gekozen om te ontwerpen vanuit de biophilic design visie . Dit om om een harmonieuze en prettige werkomgeving te creëren.

BIOPHILIC DESIGN INTERIEURONTWERP

We hebben gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals planten en hout gecombineerd met zachte kleuren en een overvloed aan natuurlijk licht om een rustgevende sfeer te creëren.

Een inpandig balkon en verrassende plantencombinaties versterken de aanwezigheid van de natuur en dragen bij aan een gezond binnenklimaat. Door het integreren van biophilic design in het interieur van het Oase Videolab streven we ernaar om een ruimte te bieden waar creativiteit kan gedijen, stress wordt verminderd en de algehele welzijn van de gebruikers wordt bevorderd.

Daarnaast willen we met de inrichting van de nieuwe verdieping meer onderlinge verbinding creëren tussen de huurders. Ruimte voor ontmoeting, kennisdeling en af en toe een borrel.  A Space to grow.

Bekijk hoe wij Biophilic Design hebben gebruikt om nieuwe bijzondere plekken te maken.

ONTMOETEN & COMMUNITY

 

Een grote meerwaarde van een bedrijfsverzamelgebouw zijn de mogelijke contacten van huurders onderling. Het potentiële netwerk.

Maar om die match te kunnen maken, moet je elkaar wel tegenkomen en kans hebben om een praatje te maken. Het gebouw miste nog centrale ontmoetingsplekken en faciliteiten.  Zo ontstond het concept voor de oase en de omringende vergaderruimtes.

 

KANSEN EN TRENDS

Door het vertrek van een paar grote huurders ontstond er ruimte op de 5e verdieping van het Videolab. Ruimte om de etage te herontwikkelen en om het bestaansrecht van het gebouw te vergroten.

Er is een trendrapport gemaakt waarbij de trends binnen architectuur, technologie, vastgoedontwikkeling en de verschuivende behoeftes van gebruikers in kaart zijn gebracht.

Vervolgens zijn er met potentiële (droom)huurders inspiratiesessies gehouden en zijn de wensen en bevindingen geïntegreerd in het interieurontwerp.

DE OASE VERBINDT & INSPIREERT

De Oase in het Videolab is meer dan alleen een plek om te werken; het is een plek waar creativiteit gedijt en waar mensen zich geïnspireerd voelen. Of je nu een zakelijk professional, een creatieve ondernemer of een bedrijfseigenaar bent, ons bijzondere interieurontwerp nodigt je uit om de kracht van biophilic design te ervaren en te genieten van een werkomgeving die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

Stap binnen in de Oase van het gebouw Videolab en laat je verrassen door de schoonheid van de natuur in het hart van het industriële en populaire stadsdeel Strijp-S in Eindhoven.

NATUUR INSPIREERT

We halen veel echte natuur naar binnen met het inpandige balkon, de grote hoeveelheid daglicht, de vele planten en zelfs het waterelement.

Daarnaast kiezen we ook bewust voor materialen, kleuren en prints die we associëren met de natuur.

Alles om onze aangeboren band met de natuur te versterken.

Lees meer over Biophilic Design…

 

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR JULLIE GROENE PROJECT

Pin It on Pinterest