READY TO SCHOOL

Identiteit & Samenwerking

Voor het ontwerp voor Ready to School in Tilburg is erg goed gekeken naar de visie van de huiswerkbegeleiding. Waar staan ze voor en wat maakt ze onderscheidend. Ready To school wilde dit graag meer verankeren in hun nieuwe vestiging in het prachtige pand de Rooie Pannen in Tilburg.

ININTERIEURS heeft het interieurconcept ontwikkelt en een aantal interieurelementen ontworpen. In samenwerking met interieurarchitecte Sandra van Beuken, is het concept omgezet in een ruimtelijke indeling en interieurontwerp.

 

 

Interieurconcept Pixel

Het concept gaat over de transformatie die de leerlingen maken. De pixels zijn als het ware de ongevormde ingrediënten die al aanwezig zijn in iedere leerling.  Tijdens de begeleiding maken zij een transitie door waarbij hun persoonlijkheid en vaardigheden steeds duidelijker en scherper wordt. De pixels vormen samen één geheel, een steeds scherper beeld. In het beeld zijn de deeltjes verschillend van kleur. Net als bij leerlingen; iedere persoon bevat meerdere goede en zwakke punten. Qua kleurstelling is er gekeken naar de huisstijl kleuren.

 

 

Willen jullie ook een transformatie ondergaan?

Pin It on Pinterest