Receptie vakantiepark Ter Spegelt

 

 

 

 

 

 

Praktisch én mooi

Gerenommeerd Vakantiepark Ter Spegelt in Eersel ontvangt duizenden gasten in het hoogseizoen. Elke bezoeker wordt welkom geheten in de receptie en na jaren van intensief gebruik was de receptie toe aan een make-over.

Daarbij waren er een aantal ruimtelijke uitdagingen waaraan het ontwerp moest voldoen. Zonder de ruimte constructief te veranderen is de ruimte veel praktischer ingedeeld. De balie biedt nu plek aan vijf personeelsleden ipv drie! Ook hebben ze genoeg loop- en werkruimte om tijdens de hectiek van het hoogseizoen optimaal te kunnen functioneren. De werkkasten, geintegreerde postvakken, folderrek, nieuwe bureaus, verlichting, akoestiek, vloer… aan alles is gedacht!

 

Beleving en hospitality

Vakantiepark Ter Spegelt staat voor plezier voor het hele gezin. Zij vinden de connectie met de bezoekers erg belangrijk. Zij geven dan ook graag iedereen een hand die binnen komt bij de entree. De balie is dan ook zo ontworpen dat deze de ideale lengte heeft om dit mogelijk te maken.

Er is ook een zithoek gecreëerd voor bezoekers die in het hoofdseizoen even moeten wachten op hun beurt. Dit voorkomt een opstop bij de ingang!

Naast alle praktische verbeteringen is het vooral de nieuwe sfeer, het materiaal- en kleurgebruik, de prachtige muurprint en de aankleding, die zorgen voor een beleving die past bij Ter Spegelt.

Lekker vakantie!

 

Bekijk de Foto’s

 

Hiernaast kun je de foto’s bekijken van het eindresultaat.

Hieronder vind je afbeeldingen van het 3D model.

Maar ook zijn er afbeeldingen te vinden hoe de receptie er vroeger uitzag. Bekijk de “before” foto’s om het verschil te zien.

En de mooie details van het eindresultaat.

(gerealiseerd in 2015/2016)

3D afbeeldingen

Before

Vertel je verhaal

Pin It on Pinterest