Een plek met een ziel

Wegens een goede samenwerking bij het concept ontwikkeling van de succesvolle locatie van S2M Strijp-S is ININTERIEURS gevraagd om op deze “nieuwe locatie” een interieurconcept te bedenken. Seats2Meet ‘s-Hertogenbosch zag er netjes uit, maar miste nog een ‘ziel’.

Er is een verhaal geschreven. Het verhaal gaat over de plek van Seats2Meet en hoe bezoekers samen waarde creëren. Naar aanleiding van dit verhaal hebben alle vergaderruimtes een nieuwe naam uit dit verhaal gekregen. De kamernamen zijn vervolgens verbeeldt in een doorlopende raam- en muurprint die over de gehele lengte van de verdieping loopt. Het zogenaamde “grote gebaar”!

 

Waarde-netwerk

Seats 2 Meet gaat over ontmoeten, verbinden en waarde creëren. Dit is tot uiting gebracht in een grafische voorstelling waarbij lijnen samenlopen, samenkomen en nieuwe figuren en vormen creëren; het waarde-netwerk.

De vormgeving van de grote muur- en raamsticker bestaat uit lijnen die samenkomen in polygoonvormen. Ook is er voor elke vergaderruimte aankleding bedacht wat aansluit op zowel de kamernaam, de vergaderfunctie en passend binnen de polygonen beeldtaal.

Vanwege een niet al te groot budget, zijn praktisch alle meubels hergebruikt. De grote open ruimte is herschikt en functioneler gemaakt. De kamers hebben allemaal een nieuwe kleur gekregen. En inmiddels zijn een aantal ruimtes mooi afgewerkt met interieurelementen en accessoires.  Vooral reiziger, vrijheid en verwondering spreken tot de verbeelding!

Bekijk de Foto’s

 

Hiernaast kun je de foto’s bekijken van het eindresultaat.

Grafische vormgeving is tot stand gekomen ism met Esmee Keuren.

De installatie met origami vogels is gemaakt door Eliška Slováková.

Vertel je verhaal

Pin It on Pinterest