Seats2meet Strijp-S Eindhoven

S2M Strijp-S

S2M STRIJP-S

De Uitdaging

Seats 2 Meet – Eindhoven – 2010

Seats 2 Meet is een vergaderingsconcept waarbij men een ruimte kan huren per stoel. In de Apparatenfabriek op Strijp-S op de 1e verdieping zit S2M StrijpS in Eindhoven. Deze complete verdieping was helemaal kaal en de heren van S2M Eindhoven vroegen hulp voor de inrichting.  Door de omvang van het project hebben we samengewerkt met collega ondernemers.

Metroplattegrond als inrichtingsconcept

Seats 2 Meet is een plek voor de zelfstandige professionals en nieuwe werkers. Deze nieuwe werknomaden trekken naar plekken waar ze ruimte, inspiratie, netwerkopties en een prettige atmosfeer kunnen vinden. Om deze beleving neer te zetten is gebruik gemaakt van verschillende beeldelementen.  Als uitgangspunt is er gekozen voor een metroplan met al zijn lijnen en verbindingen. Dit lijnenspel wordt doorgezet in het complete interieur van Seats2Meet StrijpS.

Seats 2 Meet Strijp-S beste

“Buiten de deur werkplek van NL!”

Buiten-de-deur-werk-pareltje

Intermediair en de gebruikers bestempelen Seats 2 Meet Strijp-S in Eindhoven als de allerbeste flexplek!

Lees het artikel hier

1

De grote lijnen

Geinspireerd op een metroplan, ligt er op de vloer een grote lijn die de bezoekers naar de verschillende bestemmingen/ruimtes brengt. Dit lijnenspel is de “rode draad” van het concept

Beleving

Per aftakking, krijgt de lijn een andere betekenis. Dus in elke ruimte wordt het lijnenspel op een andere manier vertaald. De lijn veranderd bijvoorbeeld in een spreuk of in een kader rondom een beamervlak of…

d

Details

Het lijnenspel gaat soms over in een driedimensionaal object. Bij de ruimte Cirkel wordt het een snoer waaraan een ideeënlampje hangt. Bij de ruimte Koers wordt het de skyline van Eindhoven die verstopt zit in de lamp boven de tafel.

Wil je onze wegen laten kruisen?

Pin It on Pinterest