HERINRICHTING KOETSHUIS P2

HERINRICHTING KOETSHUIS P2

HERINRICHTING KOETSHUIS P2

INTERIEURCONCEPT “STROMING” VERTAALD NAAR MEUBILAIR EN SIGNING

Locatie

De locatie in Rossum is prachtig. En nu is deze plek toegankelijk voor iedereen die wil komen flexwerken of vergaderen!

i

Verhaal

Het Interieurconcept Stroming is vertaald in verschillende elementen. Dit begint al als je het parkeerterrein oprijdt. Hierop geeft een golvend bord aan waar je de ingang kunt vinden.  Binnen het Koetshuis vind je prachtige op-maat ontworpen tafels die een boomstamblad hebben. In de grote leestafel en de balie staan parmantig geïntegreerde tafellampen die ieder een bijzonder themakap hebben.

Slim Bedacht

In de tafels zijn zowel tafellampen als stopcontacten weggewerkt. De banken, tafels en balie zijn mobiel. Ze staan op wielen, wat erg goed van pas komt omdat de opstelling regelmatig gewijzigd wordt. Tevens zijn er weinig in het oogspringend, doch impactvolle, aanpassingen gedaan in het lichtplan, wat zorgt voor een fijne werkomgeving.

Lekker werken

De medewerkers van P2 komen hier graag werken. Als ze niet op hun projectlocatie aanwezig zijn, kun je ze regelmatig weer bij P2 “thuis” vinden.  Buiten P2 is het nog niet zo bekend dat de plek ook een S2M functie heeft een een vergaderlocatie is geworden. Maar ieder is van mening dat het een fijne plek is geworden. Laat de energie maar stromen!

Reserveer hier een vergaderruimte of werkplek op deze  prachtige plek

De Uitdaging

P2 Rossum – 2014. P2 is al 20 jaar specialist op Project Management. Ze leveren top managers voor uitdagende projecten bij mooie organisaties. Ze zitten op een prachtige locatie waar de Maas en Waal elkaar bijna raken. Daar waar het Slot van Rossum staat.

Dit Slot biedt onderdak aan deze organisatie. Het naastgelegen Koetshuis biedt plek voor meer. Het is hier waar P2 een nieuwe plek wilde creëren; een Seast2meet locatie.

Identiteit

De organisatie P2 gelooft in projecten, mensen en ideeën in beweging brengen. Ze zijn ambities en voelen welke kant iets uitgaat. Het Slot en het Koetshuis liggen in het kleine plaatsje Rossum, direct gelegen naast een kanaal wat Maas met de Waal verbindt.

ININTERIERS heeft daarom de prachtig passende verbindende factor gevonden. Voor deze plek en organisatie is namelijk voor het Interieurconcept “Stroming” gekozen

 

Laat de ideeën stromen...

Pin It on Pinterest

Share This