A STARRY NIGHT TO REMEMBER

Benieuwd naar het leven en werk van Vincent van Gogh? Dan kun je niet om Brabant heen. Hij woonde en werkte er het grootste deel van zijn leven, en heeft daarbij prachtige sporen achter gelaten. Sleeping with van Gogh geeft je de unieke mogelijkheid om in de sferen van Van Gogh te overnachten. Negen designers hebben bijzondere en onverwachte plekjes gecreerd waar je je waant in de (droom)wereld van Vincent.
Hier kun je luieren, genieten, lachen, zingen, dromen, praten, luisteren, kijken en samen zijn. Ontdek wat Vincent lief had en maak van je droom een herinnering.

Sleeping with Van Gogh, mede mogelijk gemaakt door: Van Gogh Brabant

VAKANTIEPARK DUINHOEVE

Ook ININTERIEURS heeft een speciale inrichting  gerealiseerd binnen het Sleeping with van Gogh project. In een chalet op vakantiepark Duinhoeve te Udenhout, heeft ININTERIEURS een 6 persoonshuisje tot een waar mini-museum omgetoverd. Vincent schilderde graag in de open lucht en speelde met het daglicht. In het naastgelegen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen ontdek je deze prachtige open luchten en ervaar je wat Vincent inspireerde.

Het huisje gunt je een kleine blik op het levensverhaal van de hartstochtelijke Vincent van Gogh. Met zijn schilderijen, tekeningen en brieven probeerder hij de wereld vast te leggen en te delen.

ONTWIKKELING IN BEELD
Het chalet op Duinhoeve voelt als een huiselijke eigentijdse “salon”, waarin je heerlijk kunt verblijven, maar ook Vincent’s verhaal en ontwikkeling tot ’s werelds meest vermaarde schilder kunt ervaren.
In elke ruimte is er een kunstwerk als uitgangspunt genomen. Een compositie van lijsten toont je per kamer een breder beeld van het verhaal achter het gekozen werk.
Aanschouw  zijn verandering in het kleurenpalet van dokere naar heldere kleuren. Zie zijn penseeltoets veranderen van grote streken naar lichte streepjes. En bekijk zijn begeleidende brieven of schetsen.
Beleef een starry night at the museum.

Sleeping with van Gogh:

9 designers,

7 unieke slaapmogelijkheden,

5 plekken in Brabant.

ONTDEK VINCENT IN BEELD, WOORD, MUZIEK, GEUR EN KLEUR.

Bekijk hier de foto’s..

Pin It on Pinterest

Share This