Diensten en Expertise

WERKWIJZE

Bij ieder project staat ‘Beleving’ altijd centraal. Als bedrijf of ondernemer wil je nu eenmaal jouw verhaal, filosofie of ambitie zo breed en actief mogelijk uitdragen. Vanuit dit vertrektpunt helpt InInterieurs je om jouw verhaal over te dragen. Bijvoorbeeld via een eyecatcher, object of compleet interieur.

Beleving

Op zoek naar de kern

 

 

In onze werkwijze gaan we daarom altijd eerst op zoek naar de kern van jouw verhaal. Als we dat verhaal samen hebben geformuleerd, brengen we jouw wensen in kaart. Denk hierbij aan uitstraling, grootte, materiaal, duurzaamheid en budget.

Nu de randvoorwaarden helder zijn, gaan wij de uitdaging aan om jouw verhaal te visualiseren middels een inspirerend concept. Uiteindelijk kan InInterieurs natuurlijk ook helpen om het concept door te vertalen naar de uiteindelijke vormgeving, uitgewerkt worden in modellen of ruimtelijke installaties.

Wil je alles uit handen geven? Dan kan ININTERIEURS de realisatie van de bedrijfsinrichting begeleiden. Denk hierbij aan het opvragen van offertes, het inkopen van materiaal en het onderhouden van contact met de uitvoerende partijen.

van Concept tot Realisatie

Puntjes op de i

 

 

Nadat de uitvoerders hun werk hebben gedaan, is het moment om de laatste aankleding te regelen. ININTERIEURS verzorgt de eindstyling. De laatste accessoires, de knipoogjes, de kleine dingetjes die een ruimte helemaal af maken. En voor die glimlach zorgen.

DIENSTEN

Ter plekke sessie

In anderhalf uur gaan we samen op zoek naar praktische en inspirerende tips om het bedrijfsinterieur weer aan te laten sluiten op jullie ambities. We kijken naar een betere functionaliteit en uitstraling.

Na het bezoek ontvang je een rapport met alle adviezen zodat je direct aan de slag kunt.

Lees meer 

 

Eyecatcher

Indruk maken op je klant. Dat kan subtiel of groots, maar gaat altijd verder dan enkel opvallen.

ININTERIEURS ontwerpt Eyecatchers voor bedrijven, over die bedrijven. Vertel ons wat de bezoekers aan jullie bedrijf moet bijblijven en InInterieurs bedenkt en ontwerpt een eyecatcher.

Lees meer

Make-over

Wanneer een ruimte echt helemaal aangepakt moet worden en je het goed wilt aanpakken, komt ININTERIEURS jullie graag helpen.

Samen gaan we op zoek naar de functionele eisen, maar bovenal... de beleving die de echte meerwaarde gaat geven aan de metamorfose.

lees hier meer over de werkwijze

 

 

 

Onze studio is verhuisd naar het Klokgebouw. ININTERIEURS heeft de nieuwe inrichting ontworpen. Er is goed gebruik gemaakt van de plek en het spreekt echt tot de verbeelding. We zijn dus erg tevreden!

Mark de Bruijn

Managing Partner, DplusM

Voor onze nieuwe hoofdlocatie in Tilburg hadden we een interieurarchitecte in de arm genomen. Zij maakte een prachtig plan, maar we misten een stukje vertaling van onze identiteit in het interieur.

ININTERIEURS heeft het perfecte concept aangedragen dat samen met onze architecte is uitgewerkt. Het concept past ons zelfs zo goed, dat het de basis vormt van onze nieuwe huisstijl.

Michelle Opstal

Algemeen Directeur, Ready To School

Neem contact op

Laat hieronder je boodschap achter of bel gewoon 06 4413 7781

Pin It on Pinterest

Share This